Prices for 2019 (July - December)
Whole live lamb: 1500Kč (approx. 35kg) - availability from July
Whole lamb: 125Kč/kg (approx. 18kg)
Whole lamb portioned and vacuum packed: 150Kč/kg (approx. 18kg)
Leg of lamb with bone: 229Kč/kg (approx. 2,5kg)
Boneless leg of lamb: 299Kč/kg
Shoulder of lamb with bone: 179Kč/kg (approx. 1,5kg)
Boneless shoulder of lamb: 244Kč/kg
Lamb chops: 299Kč/kg
Neck of lamb: 99Kč/kg
Lamb ribs: 69Kč/kg
Lamb liver: 99Kč/kg
Lamb kidneys: 99Kč/kg
Lamb offal: 49Kč/kg
Lamb offal excluding liver and kidneys: 19Kč/kg
Fresh lamb sausages: 299Kč/kg
Fresh lamb mince: 299Kč/kg
Lamb burgers (approx. 150g each): 299Kč/kg
Live sheep (1 to 5 years): 1200Kč
Sheep - whole (1 to 5 years): 1500Kč
Sheep - whole (1 to 5 years), portioned and vacuum packed: 1800Kč
Hay - round bale 125cm - 920Kč
Prices include 15% VAT.
Vyhledávaná řeznictví ROBERTSON najdete v Praze 4 a Dolních Břežanech. Produkty můžete podle sezónní dostupnosti zakoupit také v e-shopu www.robertson.cz, nebo po domluvě přímo na farmě.
Zdravý volný chov ovcí, slepic, kachen a hus na farmě s plochou cca 30 ha bez chemie. Pečlivě kontrolované maso v té nejlepší kvalitě míří do vyhlášených řeznictví ROBERTSON.
Christopher Robertson - Farma Hrzín
Hrzín 18, 257 03 Jankov, ČR
tel.: 317 711 252, mob.: 777 028 254
e-mail: farmahrzin@gmail.com