news

Prices for 2019 (July - December)

Whole live lamb: 1500Kč (approx. 35kg) - availability from July

Whole lamb: 125Kč/kg (approx. 18kg)

Whole lamb portioned and vacuum packed: 150Kč/kg (approx. 18kg)

Leg of lamb with bone: 229Kč/kg (approx. 2,5kg)

Boneless leg of lamb: 299Kč/kg

Shoulder of lamb with bone: 179Kč/kg (approx. 1,5kg)

Boneless shoulder of lamb: 244Kč/kg

Lamb chops: 299Kč/kg

Neck of lamb: 99Kč/kg

Lamb ribs: 69Kč/kg

Lamb liver: 99Kč/kg

Lamb kidneys: 99Kč/kg

Lamb offal: 49Kč/kg

Lamb offal excluding liver and kidneys: 19Kč/kg

Fresh lamb sausages: 299Kč/kg

Fresh lamb mince: 299Kč/kg

Lamb burgers (approx. 150g each): 299Kč/kg

 

Live sheep (1 to 5 years): 1200Kč

Sheep - whole (1 to 5 years): 1500Kč

Sheep - whole (1 to 5 years), portioned and vacuum packed: 1800Kč

 

Hay - round bale 125cm - 920Kč

  

Prices include 15% VAT.

Farma Hrzín - Christopher Robertson

Prodejny

prodejny

Vyhledávaná řeznictví ROBERTSON najdete v Praze 4 a Dolních Břežanech. Produkty můžete podle sezónní dostupnosti zakoupit také v e-shopu www.robertson.cz, nebo po domluvě přímo na farmě.

O farmě

o farmě

Zdravý volný chov ovcí, slepic, kachen a hus na farmě s plochou cca 30 ha bez chemie. Pečlivě kontrolované maso v té nejlepší kvalitě míří do vyhlášených řeznictví ROBERTSON.

Kontakty

kontakty

Christopher Robertson - Farma Hrzín

Hrzín 18, 257 03 Jankov, ČR

tel.: 317 711 252, mob.: 777 028 254
e-mail: farmahrzin@gmail.com